Veel nieuwe collega’s bij FCB Amsterdam

Veel nieuwe collega’s bij FCB Amsterdam

De afgelopen periode zijn er veel nieuwe gezichten begonnen bij FCB Amsterdam. Een mooi moment om hen voor te stellen. Maak kennis met Jeroen, Kahly, Zuzana, Violet en Fabian.

Jeroen

Wie ben je?
Mijn naam is Jeroen en ben woonachtig in Purmerend.
Wegens de zwangerschap van Ilse ben ik haar vervanger voor de aankomende 6 maanden.

Wat is je functie? 
Mijn functie binnen FCB is DTP’er, en hou ervan om in mijn werk alles eruit te halen wat er in zit.

Wat zijn je hobby’s?
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast kickboks ik nog 3 keer in de week, en loop ik graag lange stukken met mijn hond. Het kijken en lezen van goede films/series en boeken over design/tech zijn ook dingen die ik graag doe en daarnaast luister ik vaker naar podcasts dan naar het kijken van televisie/radio. En op zijn tijd hou ik ook van een gezellig feestje en of festival.

 

Kahly

Wie ben je?
Mijn naam is Kahly Kruisinga, 24 jaar oud en momenteel zit ik in mijn eindfase van mijn studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat is je functie?
Van stagiair naar werknemer en Producer voor easyJet, een hele mooie kans want naast mijn studie staat de functie producer achter mijn naam. 

Wat zijn je hobby’s?
Verder mag ik mij sinds vorige jaar met trots een inwoner van Amsterdam noemen. Een ontdekkingstocht naar de leukste restaurantjes en naar de beste wijnen is daarom een grote hobby geworden. Dit doe ik natuurlijk niet alleen. Want hoe meer mensen, hoe gezelliger het is. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit en sport ik regelmatig om naast mijn hobby toch in shape te blijven.

 

Wie ben je?
Violet dus. Opgegroeid in Anna Paulowna, gestudeerd in Den Bosch en daarna in Amsterdam waar ik nu inmiddels 7 jaar ook woon. Ben m’n carrière begonnen bij de toiletwinkel 2theloo waar ik een paar jaar de marketing voor heb gedaan. Daarna ben ik de reclame in gerold. Eerst bij TBWA en sinds half december hier bij FCB.

Wat is je functie?
Producer voor Mastercard

Wat zijn je hobby’s?
Hobby’s heb ik niet echt, maar wat ik in m’n vrije tijd doe is vrij algemeen. Beetje Netflixen (ben nog zoekende naar een nieuwe serie), boksen en bootcampen en wijntjes drinken vind ik ook altijd wel gezellig. En probeer ondertussen ook nog wat van de wereld te zien. Eerste trip op de planning is Portugal in april. Tip van mij om ook naartoe te gaan: Albanië!

 

Wie ben je?
Fabian. 31 jaar en ik heb communicatiekunde gestudeerd in Groningen. Daarna nog een aantal jaar in Utrecht gewoond en sinds een jaar in Amsterdam. Ik werkte hiervoor ruim drie jaar als database marketeer bij VvAA in Utrecht.

Wat is je functie?
Marketing automation manager voor PACCAR Parts.

Wat zijn je hobby’s?
Ik besteed mijn vrije tijd voornamelijk aan sporten, muziek luisteren, films kijken, architectuur en mijn 40+ planten in huis verzorgen. Daarnaast ken ik elke vogel die rondvliegt in Nederland en probeer ik elk jaar naar New York te gaan voor vakantie.

 

Wie ben je?
Ik ben Zuzana

Wat is je functie?
Sinds november 2019 ben ik de nieuwe Marketing Advisor voor Tsjechië en Slowakije voor PACCAR Parts..

Ik kom uit Slowakije. Ik heb 14 jaar in Amsterdam gewoond. Begin 2016 verhuisde ik naar Heiloo (NH), waar ik woon met mijn echtgenoot, 3 kinderen en hond. 10 jaar lang heb ik als persoonlijk assistent / secretaresse gewerkt voor MSP International te Amsterdam.

Wat zijn je hobby’s?
Ik ben geïnteresseerd in geschiedenis en kijk graag naar leuke comedies.

Deel deze pagina