Vacature: Junior Campaign Manager (Eindhoven)

Vacature: Junior Campaign Manager (Eindhoven)

Wij zijn op zoek naar een junior campaign manager om het team te versterken dat dedicated voor onze klant DAF Trucks/PACCAR Parts Europe werkt. Je werklocatie zal voornamelijk bij PACCAR Parts Europe in Eindhoven zijn.

Wat is de functie?

Als junior campagnemanager heb je een ondersteunende en verantwoordelijke rol in de ontwikkeling en executie van (online) communicatiecampagnes. Activerende, data-driven campagnes voor de klanten van honderden DAF dealers in Europa. En informatie campagnes naar het DAF dealer netwerk. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het beheer en onderhoud van verschillende toepassingen en tools.

Je adviseert de (interne en externe) klant tijdens de opzet en uitvoering van campagnes. Deze richt je vervolgens samen met het team in, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de uitvoering, inclusief eventuele aansturing van externe leveranciers. Je bekijkt de resultaten van de campagnes en je doet voorstellen voor optimalisaties.

Wie zoeken wij?

Ben je een harde werker, werk je nauwkeurig en ben je enthousiast om nieuwe dingen op te pakken? Wil je graag aan de slag op het gebied van online/e-mail voor een groot merk en bij een organisatie als DAF Trucks/PACCAR Parts Europe (in Eindhoven)?

Wij zoeken iemand met zo’n 2 jaar operationele ervaring op het gebied van (data gedreven) marketingcampagnes. Je hebt hands-on vaardigheden en je bent in staat om processen te overzien. Jouw doel is perfect uitgevoerde kwalitatief hoogwaardige campagnes maken en je streeft continu naar verbetering.

Onze ideale kandidaat heeft:

 • een afgeronde HBO of WO opleiding gerelateerd aan marketing/communicatie
 • minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • ervaring in b-to-b is een pré
 • vaardigheden met MS Office
 • beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • bereid om in omgeving Eindhoven te werken


Daarnaast ben je…

 • nauwkeurig en verantwoordelijk
 • proactief
 • klant-/resultaatgericht
 • communicatief vaardig
 • een teamplayer die zelfstandig kan werken (óók vanuit huis)


Wie zijn wij?

FCB Amsterdam is een van de grootste zelfstandige reclamebureaus in Nederland. We vertegenwoordigen de internationale bureau netwerken FCB en McCann. Met meer dan 50 professionals werken we zowel nationaal als internationaal voor prachtige merken als DAF Trucks N.V.,  PACCAR Parts Europe,  Mastercard, L’Oreal, easyJet, Nationale Politie, OnePlus, ING, Nestle, Leffe en OPEL. We zijn specialist in het bouwen van merken en het genereren van resultaat.

PACCAR Parts Europe is onderdeel van DAF Trucks N.V. in Eindhoven en is verantwoordelijk voor de verkoop van truckonderdelen naar alle DAF-dealers, TRP-stores en transportondernemingen  wereldwijd. De Marketing Communicatie afdeling ondersteunt de verkoop met de ontwikkeling, implementatie en roll-out van omni-channel communicatiecampagnes naar de DAF-dealers en hun klanten.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière?
Mail dan je CV met motivatie naar Ingrid Dost (ingrid.dost@fcbamsterdam.nl).

Deel deze pagina