VACATURE Database Marketeer/Campaign Engineer

FCB Amsterdam is op zoek naar een database marketeer/campaign engineer om ons campagnemanagement-team te versterken.

Wat ga je doen?

Binnen het campagnemanagement-team worden alle activiteiten rondom bestaande campagnes aangestuurd en uitgevoerd, ook het uitrollen van nieuwe campagnes valt hieronder. Denk aan werkzaamheden op het gebied van implementatie van multichannel marketing (grotendeels online/social/e-mail), database management, reporting/dashboards, content management en campaign support.

 Als campaign engineer binnen het campagnemanagement-team (7fte) ben je verantwoordelijk voor het inrichten van data gedreven (online) marketingcampagnes. Je adviseert de (interne) klanten tijdens de opzet en uitvoering van campagnes. Deze richt je vervolgens zelf of samen met het team in, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de technische realisatie, inclusief aansturing externe leveranciers.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken naar een enthousiaste professional met minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van database marketing/CRM en campagne management. Je bent in staat om processen te overzien en koppelingen te leggen tussen data, systemen en communicatiekanalen. Je denkt actief mee bij het ontwikkelen van nieuwe campagnes en initieert verbeteringen in bestaande campagne processen en systemen.

Onze ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:

  • een afgeronde HBO opleiding
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • ervaring met Microsoft SQL Server, MS Access
  • kennis en ervaring met SQL, VBA, XML
  • kennis en ervaring met Microsoft Azure is een pré
  • kennis van HTML is een pré
  • ervaring met een e-mail service provider is een pré
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • minimaal beschikbaar voor 32 uur per week

 

Wat hebben wij te bieden? 

Een uitdagende baan bij een creatief bureau op een prachtige locatie in Amsterdam.

Je werkt in een dynamische, internationale omgeving met fantastische collega’s en veel ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling. We zijn trots op onze open bedrijfscultuur waarin het wel en wee van onze mensen centraal staat.

We bieden een aantrekkelijk salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld  bedrijfsfitness en een prima pensioenregeling.

 

Wie zijn wij?

FCB Amsterdam is een van de grootste zelfstandige reclamebureaus in Nederland. We vertegenwoordigen de internationale bureau netwerken FCB en McCann.

Met meer dan 50 professionals werken we zowel nationaal als internationaal voor prachtige merken als DAF Trucks N.V./ PACCAR Parts,  Mastercard, L’Oreal, easyJet, Nationale Politie, OnePlus, ING, Nestle, Leffe en OPEL. We zijn specialist in het bouwen van merken en het genereren van resultaat.

Ben jij toe aan een mooie stap in je carrière? Mail dan je CV met motivatie naar Ingrid Dost (ingrid.dost@fcbamsterdam.nl).

Deel deze pagina