VACATURE: FCB Amsterdam zoekt producer

vacature producer

VACATURE: FCB Amsterdam zoekt producer

Het is voor iedereen een lastige tijd. Gelukkig hebben wij een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. En ondanks dat het thuiswerken zo efficiënt is; we gaan het echt niet allemaal redden met onze huidige FCB’ers. We zijn dus op zoek naar een nieuwe collega. Een collega met wel wat ervaring, want inwerken is in deze tijd wat lastiger dan vroeger. Je moet dus zo uit de startblokken schieten en weten van de hoed en de rand van het vak. Wij nemen je dan helemaal mee in alles wat je moet weten van de klanten en ons bureau.

Wat dat laatste betreft. Wij zijn Nederlands grootste zelfstandige reclamebureau, waar 51 professionals uit heel Nederland werken. Een ‘Amsterdams’ bureau met beide benen op de grond en connecties met twee van de grootste reclamenetwerken in de wereld: FCB & McCann. We werken voor de mooiste merken van Nederland en daarbuiten. Zoals Mastercard, L’Oreal, easyJet, DAF Paccar Parts, Nationale Politie, ING, Nestle, Leffe, OPEL, OnePlus en SAS. We zijn specialist in het bouwen van merken en het genereren van resultaat. Creativiteit is de basis voor alles wat we doen. En creativiteit ontstaat overal in het bureau en ontwikkelt zich continu. Daarom zijn we ook nooit uitgeleerd, nooit uitgekeken en willen we telkens weer een stapje verder gaan. We are never finished.

Als producer, onze nieuwe FCB’er, ga je werken op een aantal nieuwe klanten. Je bent vooral verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende projecten waarbij je veel contact hebt met de klant. Vanaf de conceptfase tot en met vele verschillende middelen. Dat is van online content tot en met banners. Van e-mail tot TV commercials. Je bent onderdeel van een team dat vast werkt op deze klanten. Een team van creatie, strategie en account. We doen de dingen graag samen bij FCB. We delen successen en sores. We zijn open, inclusief en zien en behandelen elkaar als familie. En ook al is dat nu lastig in deze tijd met corona: we zoeken elkaar zo veel mogelijk op. Nu dus digitaal.

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Heb je minimaal hbo-niveau en een opleiding in Communicatie of Marketing afgerond? Vijf jaar ervaring bij een reclame of digitaal bureau? Vind je de bureauwereld leuk maar sta je wel graag met de poten in de modder? Kun je plannen? Vind je regelen leuk? Mail dan je CV en je motivatie naar jos.vis@fcbamsterdam.nl.

Deel deze pagina