VACATURE CAMPAGNEMANAGER

VACATURE CAMPAGNEMANAGER

FCB Amsterdam is op zoek naar een campagnemanager om ons campagnemanagement-team te versterken!

Wat is de functie?
Als campagnemanager binnen het campagnemanagement-team (6fte) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van data gedreven (online) marketingcampagnes voor verschillende klanten. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het beheer en onderhoud van verschillende toepassingen en tools.

Je adviseert de (interne) klanten tijdens de opzet en uitvoering van campagnes. Deze richt je vervolgens zelf of samen met het team in, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de uitvoering, inclusief aansturing externe leveranciers. Je bekijkt de resultaten van de campagnes en je doet voorstellen voor verbeteringen.

Binnen het campagnemanagement-team worden alle activiteiten rondom bestaande campagnes aangestuurd en uitgevoerd, ook het uitrollen van nieuwe campagnes valt hieronder. Denk aan werkzaamheden op het gebied van implementatie van multichannel marketing (grotendeels online/e-mail), database management, reporting/dashboards, content management en campaign support.

Wie zoeken wij?
Werk jij nauwkeurig en ben je enthousiast om nieuwe dingen op te pakken? Wil je graag aan de slag op het gebied van online en e-mail in een jong team binnen een dynamische omgeving? Wij zoeken naar iemand met minimaal 2 jaar operationele ervaring op het gebied van (data gedreven) marketingcampagnes, bijvoorbeeld als e-mail en/of online marketeer. Je hebt hands-on vaardigheden en je bent in staat om processen te overzien en koppelingen te leggen tussen data, systemen en communicatiekanalen. Kortom, je combineert online marketingkennis met affiniteit voor perfect uitgevoerde kwalitatief hoogwaardige campagnes. Jouw motivatie is een continu streven naar verbetering.

Onze ideale kandidaat heeft:

 • een afgeronde HBO of WO opleiding
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • vaardigheden met MS Office en Access
 • kennis van HTML, ervaring met Webpower is een pré
 • ervaring met contentmarketing of Google Analytics is een pré
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift

Daarnaast ben je…

 • nauwkeurig en verantwoordelijk
 • proactief
 • klant- / resultaatgericht
 • communicatief vaardig
 • een teamplayer die zelfstandig kan werken

 

Wat hebben wij te bieden?
Een uitdagende baan in een creatieve werkomgeving op een prachtige locatie in Amsterdam. Waar creatie gefundeerd wordt op een basis van data én strategie. Een dynamische omgeving met veel ruimte voor verdere ontwikkeling.

Wie zijn wij?
FCB Amsterdam is een Amsterdams reclamebureau waar meer dan 60 topprofessionals werken. Een ‘Amsterdams’ bureau, maar dan zonder de kapsones. Trots onderdeel van het internationale FCB-netwerk van ruim 100 bureaus in 90 landen. We zijn continu in beweging, net als de wereld om ons heen. Want morgen kan alles weer anders zijn. Vandaar onze onstuitbare drive om werk te maken dat diepgeworteld is in vruchtbare creatieve aarde. Werk dat steeds weer een springplank vormt naar nog beter werk. En nog beter. Deze ‘never finished’ mentaliteit zorgt ervoor dat merken onweerstaanbaar worden voor consumenten. Waar en wanneer ze er ook mee in aanraking komen gedurende hun ‘consumer journeys.’ We werken onder andere voor: PACCAR Parts, Leffe, easyJet, Mastercard, Air Miles, NIVEA, Mitsubishi en Landal GreenParks.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Mail dan je CV met motivatie naar Juretha Baaij (juretha.baaij@fcb.com)