Stage Creatief Team

Stage Creatief Team

Stage Creatief Team

Een Amsterdams bureau zonder kapsones… #TrueStory. Maar toch zijn we stiekem wel trots op het recente werk dat we hebben gemaakt voor o.a. Mastercard, NIVEA, easyJet en een eigen initiatief It Won’t Stick. Terecht? Of heb je betere ideeën? Oordeel zelf en kom maar door met die creatieve uitspattingen, want we hebben twee stageplekken vrij op de afdeling creatie bij FCB Amsterdam.

De functie

Op de afdeling creatie wordt gewerkt in koppels: één art director en één copywriter. Als stagiair(e) werk je ook in zo’n duo; dus we staan open voor copywriters, grafisch designers, creatief denkers en alles daar tussenin. Heb jij je ideale partner al gevonden? Solliciteren als koppel mag ook.

Gedurende de stageperiode ondersteun je alle creatieven van FCB Amsterdam bij hun taken, maar je draait zelf ook mee op briefings voor eigen opdrachten. Van het creëren van social content, het opmaken van een radioscript tot aan het optuigen van een outdoor campagne en het meedraaien op een pitch. Een heel leerzame plek bij een internationaal reclamebureau in Amsterdam!

Ons klantenportfolio bestaat onder andere uit NIVEA, easyJet, Mastercard en Leffe. Maar kijk hier nog even naar al het recente werk dat we geproduceerd hebben.

Wie ben jij?

  • Je studeert Advertising, Communicatie Multimedia Design of Communicatie (HBO)
  • Je beschikt over een creatieve mindset en sterk conceptueel denkvermogen
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en proactief
  • Toont lef en draagt out-of-the-box ideeën aan
  • Je kent je weg in de digitale wereld en denkt digital-first
  • Maar snapt ook dat TV voor veel merken nog heel waardevol is: 360°, je kent het wel…
  • Je bent communicatief vaardig en schrijft eenvoudig in zowel Nederlands als Engels.
  • Je presenteert je ideeën bevlogen en ogenschijnlijk eenvoudig
  • Je hebt affiniteit met marketing en reclame.

Wat bieden wij?

Een uitdagende stageplek in een creatieve en internationale omgeving midden in Amsterdam. Je draait volledig mee met het creatief team waardoor je goed leert hoe het eigenlijk is om bij een reclamebureau te werken. Er is dan ook genoeg ruimte voor eigen inbreng, leuke initiatieven en ideeën.

Je werkt met ontzettend leuke collega’s, bent nu al uitgenodigd voor alle borrels en je krijgt ook nog eens elke dag een heerlijke, biologische lunch voorgeschoteld. Wij snappen ook dat DUO niet alles dekt dus komen we je tegemoet met een stagevergoeding van 400 euro per maand bij een volle werkweek. Idealiter ben je zes maanden beschikbaar, maar alles is bespreekbaar.

Interesse?

Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar Juretha Baaij, HR Manager, via juretha.baaij@fcb.com.

Over FCB Amsterdam

FCB Amsterdam is onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan 120 bureaus in ruim 80 landen. Met 60 medewerkers is FCB Amsterdam één van de meest toonaangevende reclamebureaus in Nederland. FCB Amsterdam werkt onder andere voor Nuon, NIVEA, Mastercard, Air Miles, easyJet en DAF Trucks/PACCAR Parts. www.fcb-amsterdam.nl

Deel deze pagina