Stage Content Creative

Zit je op een creatieve HBO-opleiding en zoek je een creatieve stage? Bij FCB Amsterdam ontwikkelen we steeds meer content voor alle sociale kanalen. Om frisse nieuwe ideeën te krijgen én onze creatieve afdeling verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar twee content creatives die stage willen lopen. Wil jij ervaring op doen bij een reclamebureau en je creatieve carrière goed beginnen? Solliciteer dan nu!

Wat doet een Content Creative bij FCB Amsterdam?

Als stagiair Content Creative ben je onderdeel van de creatieve vloer. Je draait mee op alle klanten en ontwikkelt content concepten en creaties voor hen. Of je nu GIFjes en meme’s voor easyJet en maakt, prikkelende videocontent voor DAF/Paccar Parts of Champions League activaties voor Mastercard. Je pakt alles aan en bent niet bang om ook nieuwe sociale media te proberen. Maar je denkt ook mee met creatieve concepten op alle andere klanten en helpt met pitches en presentaties.

Ons klantenportfolio bestaat onder andere uit Opel, easyJet, Mastercard en de Politie. Maar kijk hier nog even naar al het recente werk dat we geproduceerd hebben.

OK. OK. Maar past dit bij mij?

Nou dat ligt eraan of jij je herkent in de volgende omschrijving:

  • Je volgt een hbo-opleiding op de kunstacademie of in de richting Communicatie of Media.
  • Je bent creatief en communicatief sterk
  • Je weet wat er online speelt (blogs, social, websites) en wat er niet meer speelt
  • Je bent proactief, assertief en niet verlegen
  • Je hebt een vlotte pen, bent niet vies van een woordgrap en schrijft foutloos Nederlands. Daarbij is je Engelse taal ook on point.

Wat bieden wij?

Een leerzame stage bij een van Nederlands grootste onafhankelijke reclamebureaus met een goede stagevergoeding. Je krijgt een eigen werkplek op de creatieve vloer en bent ook volwaardig onderdeel van de creatieve afdeling. Je werkt dagelijks voor één van onze klanten, maar je krijgt ook ruimte voor eigen initiatieven en afstudeerprojecten. Daar tussendoor schuif je elke dag aan en voorzien we je van een goede biologische lunch. Je bent direct voor alle borrels uitgenodigd, maar kan ook ontspannen met een potje pool aan onze pooltafel. Idealiter werk je een half jaar hier, maar de exacte duur en startdatum zijn natuurlijk bespreekbaar.

Interesse?

Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar Jos Vis via jos.vis@fcbamsterdam.nl

Over FCB Amsterdam

FCB Amsterdam is een van de grootste zelfstandige reclamebureaus in Nederland. We zijn zelfstandig met sterke internationale connecties. We zijn namelijk verbonden aan zowel FCB als McCann international. En dat betekent dat we deze netwerken representeren in de Nederlandse markt, maar ook alle mogelijkheden benutten op het gebied van tooling, strategie en onderzoek. Onafhankelijk en verbonden noemen we dat. We zijn ondernemers die met hun hart bouwen aan merken, en met opgestroopte mouwen werken aan resultaat. We geloven heilig in de combinatie van merk en resultaat en dat maken we iedere dag waar voor prachtige merken als Nivea, Mastercard, L’Oreal, easyJet, DAF Paccar Parts, Nationale Politie, ING en OPEL. Voor meer informatie: www.fcbamsterdam.nl

Deel deze pagina