Zet je naam op de Opel Karl

Opel presenteert de 120 Jaar Edition van de Opel KARL – een extra luxe versie van Opels compactste model dat vernoemd is naar de zoon van één van Opel’s oprichters. Maar hoe creëer je awareness voor dit model en zorg je dat de Karl in overweging wordt genomen?

De meest persoonlijke Opel
Door in te haken op de (Belgische) personalisatie trends maakten we het mogelijk om de Opel Karl helemaal uniek te maken, met je eigen naam. Speciaal voor deze editie maakt Opel het mogelijk om de badge met naam Karl in te wisselen voor je eigen naam. Het maakt niet uit wat je naam is, en of hij überhaupt wel bestaat of gewoon je bijnaam is.

 

We introduceerden de campagne met radiocommercials, print en digitale uitingen, waarin we mensen inspireerden om hun eigen naam op de Opel Karl te zetten. Zo reden er binnen korte tijd tientallen nieuwe Opel modellen door Nederland. Van de Opel Giuliano, Dreamteam en Adriaantje, tot de Opel BrentVernon, DaanLuukNoah en Opel Kensi. Daarnaast had de campagne ook direct resultaat, de doelstellingen zijn ruimschoots behaald, met een sales uplift van wel 71%.

Deel deze pagina