MASTERCARD SAFETY & SECURITY

Vanuit de strategische gedachte ‘voor een perfect moment laat je niks aan het toeval over’ creëert FCB Amsterdam een emotionele film over een dochter en haar vader. Het verhaal is een onderdeel van de nieuwe Safety & Security campagne van Mastercard.

De film draait om een vrouw die haar vader wil verrassen. Aan de hand van een foto uit haar jeugd knapt ze zijn oude en versleten auto op. Ze houdt daarbij continu controle en overzicht, maar soms moet ze het uit handen geven. Bijvoorbeeld bij de online aankoop van dezelfde zonnebril die haar vader op de foto droeg. Dan vertrouwt ze op Mastercard, want dat geeft haar garantie en zekerheid.

Aan het einde van de film wordt de vader verrast met de gerestaureerde auto. Pas dan blijkt dat dit perfecte moment draait om het herbeleven van de herinnering met haar vader en niet alleen om de auto.

Leuk detail: het script is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Creatie heeft zich laten inspireren door een collega die de auto van zijn overleden vader heeft gerestaureerd.

Deel deze pagina