LEFFE BIERBROOD

Leffe introduceert samen met Robèrt Van Beckhoven, de enige bakker in Nederland die zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger draagt: het Leffe bierbrood. Dit speciale brood, verkrijgbaar in drie varianten, heeft Leffe bier als basis-ingrediënt. Voor Van Beckhoven, bekend van zijn rol als jurylid in de populaire tv-serie Heel Holland Bakt, bleek zijn brooddeeg tezamen met de smaak van het abdijbier een gouden combinatie: “Leffe bier heeft de perfecte smaakcombinatie om brood mee te verrijken. Met een zachte, toch krachtige en complexe smaak, en een passende bitterheid is dit het juiste abdijbier voor mijn recept.”

Campagne vol ambacht

De vakmanschap en het ambacht die zowel Robèrt als Leffe in hun vezels hebben zitten, moest ook terugkomen in de campagne ter lancering van het Leffe Bierbrood. Voor de geloofwaardigheid van het product was het logisch dat Robèrt met eigen kenmerkende vocabulaire iedereen haarfijn uitlegt waarom Leffe en Brood de perfecte combinatie is. Of je nu een bier- of foodliefhebber bent.

Daarom kozen we ervoor om de campagne heel dicht bij Robèrt en Leffe te houden. Met de focus op ambacht, tijd en ingrediënten, vertelt vanuit Robèrt’s wereld: zijn bakkerij in Oisterwijk.

Leffe Bierbrood

Het Leffe Bierbrood overal te vinden, in retail en horeca. Online legt Robèrt met diverse content video’s uit waarom Leffe bier en brood zo’n goede combinatie zijn en worden thuisbakkers geholpen met een tutorial. Vanaf 1 november kan iedereen ook thuis aan de slag met het Leffe bierbroodrecept van Robèrt van Beckhoven. Bij aankoop van een six-pack Leffe in de supermarkt, krijgt elke koper een bak-het-zelf-pakket bierbrood cadeau.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier al ons creatieve werk!

Deel deze pagina