Be Clever Go Clover

Ondernemers met een eigen boutique, kapperszaak of koffietentje lopen ook in deze uitdagende tijd tegen veel administratieve en financiële handelingen aan. Daarom brengt EMS de Clover naar Nederland, het alles-in-één betaalsysteem uit Amerika. Daarmee hebben ondernemers niet alleen een slimme kassa, zij kunnen met diverse apps ook hun urenregistratie, afspraken en voorraadbeheer automatiseren. FCB Amsterdam tekende voor de bijzondere introductiecampagne.

Slim bezig!
Om op te vallen in het business-to-business segment, stelde FCB Amsterdam voor om een campagne te ontwikkelen die ondernemers op hun aspiratie en ambitie aanspreekt, maar ook blijft hangen. Daarom zocht het bureau naar drie voorbeelden van succesvolle ondernemers die één ding gemeen hebben: Ze zijn op hun eigen manier slim bezig!

Ze hebben zelf ietwat bizarre innovaties ontwikkeld om hun onderneming succesvoller én efficiënter te maken. Zo heeft een kapper een drone ontwikkeld die binnen 30 seconden een strak kapsel knipt, heeft een boutique eigenaresse haar pashokjes omgetoverd tot een speeddate service en maakt een barista zelfportretten van koffieprut om meer volgers te krijgen. Allemaal bijzondere innovaties die niet zomaar slim zijn, het zijn baanbrekende ontdekkingen. Maar wat pas echt slim is, is hun keuze voor Clover; het nieuwe Alles-in-een betaalsysteem.

 

De campagne start in juni en wordt uitgerold met online video, print in relevante vakbladen, social media campagnes en owned media van EMS. De productie werd al voor de Corona crisis afgerond.

Deel deze pagina