ADVENTUROS

Honden houden van afwisseling. Van activiteit. Van avontuur. Maar volgens onderzoek schiet dat er vaak bij in. Daar wilden we verandering inbrengen met onze campagne voor AdVENTuROS. Want AdVENTuROS staat voor avontuur. Sterker nog: is avontuur.

AdVENTuROS brengt de smaak van avontuur terug in alle hondenlevens. Letterlijk smaak. Namelijk die van buffel, hert en zwijn. Maar om onze missie kracht bij te zetten, wilden we meer betekenen.

Het inzicht

Nederlandse honden krijgen te weinig beweging.

Het idee

Het eerste avontuurlijke reisbureau voor honden genaamd: AdVENTuROS. Midden in het centrum komen baasjes reizen boeken die helemaal waren afgestemd op je hond. De geselecteerde bestemmingen lagen midden in de natuur en boden genoeg avontuurlijke mogelijkheden voor hond en baas. Keuze was er tussen België, Duitsland en Nederland. Boeken kon in de winkel, maar ook op de speciale website.

De film

Ter introductie van het reisbureau hebben we een film gemaakt van een zestal honden op vakantie in de Belgische Ardennen. Centraal staan de avonturen die ze daar beleven samen met hun baasjes.

 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het werk van FCB Amsterdam.

Deel deze pagina