FCB wint Shoutout competitie

shoutout-fcb

FCB wint Shoutout competitie

Een maand geleden deed reclame-exploitant CS Digital Media een oproep aan alle Nederlandse bureaus om mee te doen aan de Shoutout challenge. Een uitdaging om verblijdende en verrassende content te ontwikkelen voor de 260 digitale schermen in Amsterdam en Rotterdam, met als doel om reizigers positief en blij te maken. En deze week ontvingen wij het heugelijke nieuws dat wij deze competitie gewonnen hebben met de campagne: Shoutout to all brave beginners.

‘Wij hebben ervoor gekozen een shoutout te doen naar alle dappere beginners. We vinden dat iedereen die er in deze tijd toch iets van probeert te maken het sowieso verdient om even in de schijnwerpers te staan en een blijk van waardering te krijgen. Daarom: #shoutout to all brave beginners.’

De prijsuitreiking was afgelopen maandag op gepaste afstand, waar Massimo en Fabienne de cheque in ontvangst mochten nemen. De campagne blijft tot 31 mei op alle digitale schermen te zien, dus kijk goed als je de metro neemt in Amsterdam of Rotterdam.

Deel deze pagina