FCB Amsterdam zoekt creative copywriter

Bedenk jij samen met je teammaat oplossingen voor de uitdagingen van A-merken? Heb jij een proactieve houding met eigen ideeën en een ‘Never Finished-mentaliteit’ om je te blijven verbeteren? En schrijf je net zo vlot als dat je praat?

We zijn op zoek naar een creatieve (vaste) partner voor onze art-director Viet. Een ambitieuze en hongerige creative die de ene dag in teamverband moderne én vernieuwende creatieve concepten bedenkt, en de andere dag de tijd neemt om zelf een copyklus op te pakken. Of je nu social content voor easyJet bedenkt, een radiospot voor NIVEA opneemt of een geïntegreerde campagne voor Leffe presenteert. Je stroopt je mouwen op, daagt je teamgenoot constant uit om jullie creatieve lat samen steeds hoger te leggen.

Dus…
Werk je nu bij een creatief bureau als (content) creative of copywriter? Ben je ambitieus kritisch en hongerig naar prijzen? Kun je goed luisteren naar een vraag, maar ook anderen overtuigen van de oplossing? En heb je een goede visie en een ongezonde interesse in advertising, technologie, cultuur en FIFA? Stuur dan je portfolio en korte motivatiebrief naar Jos Vis via jos.vis@fcb.com.

Deel deze pagina