FCB Amsterdam is op zoek naar een getalenteerde DTP’er

FCB Amsterdam is een ondernemend reclamebureau waar merken worden gebouwd om resultaat te behalen. En niet zomaar een paar merken. Hele mooie, zoals Nivea, Mastercard, easyJet, Opel, DAF Paccar Parts, L’Oreal, Nestle, ING en de Nationale Politie. We vormen met 57 kleurrijke professionals een keur aan diversiteit en disciplines. We zijn zelfstandig maar hebben wel wereldwijde connecties met zowel het FCB als het McCann netwerk. Lokale cultuur, internationaal gelinkt.

We zijn op dit moment op zoek naar een getalenteerde DTP’er. Naar een enthousiaste doener die niet alleen het technische aspect van het vak beheerst maar ook zelfstandig een goed ontwerp kan opzetten. Jij gaat je binnen ons team bezighouden met het opmaken en uitwerken van allerlei middelen. Van advertenties tot banners. Je werkt daarbij nauw samen met onze art directors en je denkt mee over de manier waarop we de inhoud het beste vorm kunnen geven en tot leven kunnen laten komen.

Je bent een energiek en flexibel persoon met minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je vindt het fijn om onderdeel van een team te zijn, maar je kunt ook zelfstandig werken. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde grafische MBO of HBO opleiding
  • Uitstekende beheersing van de Adobe CC-pakketten, Illustrator, Photoshop, Indesign
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Soort dienstverband: Fulltime (mag ook 32 uur) voor een periode van 6 maanden per januari 2020.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Mail dan je CV met motivatie naar Jos Vis (jos.vis@fcb.com)

Deel deze pagina