Nieuwe collega's bij FCB Amsterdam

FCB Amsterdam versterkt organisatie met 10 nieuwe collega’s

De afgelopen maanden heeft FCB Amsterdam haar team verder versterkt met wel 10 nieuwe mensen. Bij deze stellen wij hen graag aan je voor.


Zo zijn er in januari drie nieuwe marketing advisors, Sarah, Camila & Claudio, begonnen als onderdeel van het marketing advisor team in Amsterdam. Voor de landen Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt het MAX programma (voor de klant PACCAR Parts) nu ook ondersteund vanuit Amsterdam, waarmee alle marketing advisors vanuit 1 plek werken.

Vivian is sinds 1 januari online marketeer bij FCB Amsterdam. Hiervoor was ze bij Top of Minds verantwoordelijk voor content en online marketing. Naast Vivian is Ezra in November begonnen binnen het CI team als Database Specialist. In deze rol zal hij zowel op het PACCAR Parts account als voor andere klanten gaan werken. Ook is Khanh onlangs begonnen bij FCB Amsterdam. Zij komt het PACCAR Parts team versterken als Manager Dealer CRM Solutions.


Na een succesvolle stage is Filip bij FCB Amsterdam aan zijn eerste echte baan begonnen. Hij zal als junior producer op verschillende projecten werken en merken ondersteunen. Tomas is sinds 1 November begonnen als copywriter en is het nieuwe maatje van Viet. Hiervoor heeft Tomas ervaring opgedaan als copywriter Being There, Scheepens, FHV en Chunk. En Dylan is de studio komen versterken. Na een geslaagd verblijf in Zuid Korea is hij weer terug op Hollandse bodem.


Als laatste is Ingrid ons komen versterken als Office Manager, waarmee zij afwisselend met Lize zorgt voor het reilen en zeilen binnen het bureau. Met alle nieuwe mensen zijn we klaar voor 2018.

Kom je zelf snel langs om ze persoonlijk te ontmoeten?

Deel deze pagina