HEADER_DATABASE VACATURE_698x400

FCB AMSTERDAM ZOEKT DATABASE SPECIALIST

Per direct is er plek voor een database specialist in ons campagne management team binnen de customer intelligence afdeling!

Wat is de functie?

Binnen het campagne management team worden alle activiteiten rondom campagnes aangestuurd en uitgevoerd. Denk aan werkzaamheden op het gebied van implementatie van multi-channel marketing (grotendeels online/e-mail), database management, reporting/dashboards, ontwikkeling van campagne websites, data analyse en segmentatie.

Als database specialist zorg je samen met het team (6fte) voor het uitvoeren en optimaliseren van data gedreven (online) campagnes. Jij bent verantwoordelijk voor het technisch beheer, support en nieuwe ontwikkelingen van onze campagne platformen. Dit betekent dat je dagelijks bezig bent met:
- koppelen, verwerken en schonen van bestanden
- adviseren van de (interne) klant
- aansturen van (externe) leveranciers
- doorgronden van complexe data structuren
- bewaken en verbeteren van processen
- continu evalueren van de voortgang
- reporting procedures en real-time dashboards

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met minimaal 3 jaar operationele ervaring op het gebied van datamanagement. Je bent in staat om processen te overzien en je kan gebruikersvragen vertalen naar technische oplossingen. Ben jij een enthousiaste database specialist die graag  in complexe dataprocessen duikt?

Onze ideale kandidaat heeft:

- een afgeronde HBO of WO opleiding + minimaal 3 jaar werkervaring
- relevante datamanagement ervaring
- uitstekende kennis van SQL, Access en Excel
- ervaring met BI tools, bijv. PowerBI
- hands on ervaring met HTML, PHP, VBA is een pré
- Nederlands en Engels in woord en geschrift

Daarnaast ben je

- nauwkeurig en verantwoordelijk
- proactief
- klant- / resultaatgericht
- analytisch
- communicatief- en adviesvaardig
- een teamplayer die zelfstandig kan werken

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende baan in een creatieve internationale werkomgeving op een prachtige locatie in Amsterdam. Waar creatie gefundeerd wordt op een basis van data én strategie. Een dynamische omgeving met veel ruimte voor verdere ontwikkeling.

Wie zijn wij?

FCB Amsterdam is een toonaangevend, activatie-gedreven full service communicatiebureau. Wij zijn onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan 120 bureaus in 80 landen. In Amsterdam zetten wij ons dagelijks met 60 medewerkers in voor grote nationale en internationale klanten als Air Miles, NUON, Mastercard, DAF Trucks/PACCAR Parts, ING, Mitsubishi en NIVEA. Onze cultuur is open, informeel en persoonlijk. Samenwerking vinden wij erg belangrijk. We zijn gevestigd aan de Wibautstraat in Amsterdam, tegenover het Amstelstation en boven BNR radio, FD Media group, Ebay en restaurant Dauphine.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière?

Mail dan je CV met motivatie naar Rosanne Waardijk
E: rosanne.waardijk@fcb.com