stagiair

FCB ZOEKT STAGIAIR

Altijd al willen weten hoe het is om bij een reclamebureau te werken? Dan is dit je kans! Vanaf september 2017 t/m januari 2018 is er weer een plek beschikbaar om als meewerk-stagiair ons accountteam te versterken.

De functie

Als stagiair in ons accountteam assisteer je de Account/Project Managers bij de ontwikkeling van grote campagnes en voer je kleinere projecten zelfstandig uit. De werkzaamheden zijn zeer divers en hebben veel overlap met die van een Account Executive startersfunctie. Er kan tijd worden vrijgemaakt voor het maken van het stagedocument.

Als stagiair bij FCB Amsterdam leer je het reilen en zeilen binnen een reclamebureau én doe je ervaring op met project management. FCB Amsterdam is onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan 150 bureaus. Met 60 medewerkers is FCB Amsterdam één van de toonaangevende reclamebureaus in Nederland en werkt onder andere voor Nuon, NIVEA, ING, Air Miles, Zoover, Mitsubishi en DAF Trucks/PACCAR Parts.

De functie betreft een stageplek in het dedicated accountteam voor onze klant DAF Trucks/PACCAR Parts. Dit team ontwikkelt voor honderden DAF dealers in Europa diverse sales acties, offline en online campagnes en een e-CRM/DM programma, in maar liefst 11 verschillende talen. Een uitdagende stageplek in een creatieve internationale omgeving waar je veel kan leren van verschillende aspecten van het communicatievak.

Wie zoeken wij?
Ben jij een harde werker? Iemand die zowel zelfstandig als in een team uit de voeten kan? Communicatief vaardig in Nederlands én Engels? En ben jij bezig met een HBO communicatie/marketing of gerelateerde opleiding?

Dan ben jij de stagiair die we zoeken.

Stuur een mail of bel naar:
Juretha Baaij

E: juretha.baaij@fcb.com
T: 020-573 11 11